ΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΗΜΑΤΑ, ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ – ΝΕΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΖΗΣΗ – ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

IMG 1 scaled - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

 “ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ”

IMG 1 - Σόλων ΜΚΟ

Από την εισαγωγή του βιβλίου:

“Στις κρίσεις αναγκαζόμαστε να στοχαστούμε –έστω για λίγο– για τον προορισμό μας και για τα βαθύτερα αίτια που μας οδήγησαν σε αυτές. Είναι μια διαδικασία αυτογνωσίας, ατομικής και συλλογικής, πολύ επίπονη και όχι πάντα τελέσφορη. Μα σε κάθε περίπτωση μο­χλεύονται τα βάθη της συνείδησης με τρόπο που σπάει την αδράνειά της, και μας οδηγεί σε επαναπροσδιορισμό των κριτηρίων της ζωής. Οι κρίσεις είναι αποκαλυπτικές της δύναμής μας να υποστηρίξουμε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού μας, και προκύπτουν ακριβώς επει­δή αυτή η δύναμη δεν ήταν μέχρι τότε επαρκής.”

 

“Ο στόχος μας δεν ήταν να δει κανείς τη ζωή και την κρίση της πεσιμιστικά, αλλά, μέσα από τον τρόπο του οράν, να αντιληφθεί και τη δυνατότητα διεξόδου για το μέλλον και την κρυμμένη δυνατότητα για χαρά. Μια χαρά που να μην ταυτίζεται με αστόχαστη ανεμελιά, αλλά μια χαρά βασισμένη στην οικειότητα και στην ελευθερία από τα είδωλα.”

ΕΚΔΟΣΕΙΣ  ΑΕΙΦΟΡΙΑ της ΜΚΟ  “ΣΟΛΩΝ για την Σύνθεση και τον Οικολογικό Πολιτισμό στον 21ο αιώνα” 

 

 

  Ημερομηνία έκδοσης : Μάρτιος 2017  /    Σελίδες : 262 /    ISBN : 978-960-9730-02-0  /  Δέσιμο : Σκληρόδετο    /    Διαστάσεις : 17Χ24 cm  /    Τιμή : 15€ (συμπερ. ΦΠΑ)