ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΦΙΛΟΖΩΪΑ

KΙΛΚΙΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

kilkis dimarxeio nekra zoa - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

kilkis dimarxeio nekra zoa - Σόλων ΜΚΟΟι φόλες αποδεκάτισαν τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στην πόλη του Κιλκίς (πλατεία Δημαρχείου, πάρκο Ηρώων) γι’ αυτό και εξαγριωμένοι οι φιλόζωοι μαζεύτηκαν σήμερα έξω από το δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν για τα δέκα ζώα, που χάθηκαν, μέσα σε μερικές ώρες.
Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς είχαν μεταφέρει τα πτώματα των σκυλιών και των γατιών, και τα είχαν εναποθέσει στα σκαλοπάτια στην είσοδο του κτιρίου για να τα δει ο κόσμος και να αντιληφθεί και το μέγεθος τους εγκλήματος και την κατάντια της κοινωνίας μας.


Είναι σοκαριστικό το θέαμα των κοκαλιασμένων από την νεκρική ακαμψία ζώων, που είναι γεμάτα αίματα και σωματικά ύγρα από την προσπάθεια, την οποία καταβάλουν την ύσταση στιγμή, ώστε να αποβάλλουν το δηλητήριο, αλλά πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο, για να καταλάβετε την οργή και τον πόνο των ανθρώπων, οι οποίοι τα νοιάζονται, τα αγαπούν και ξοδεύουν τα λεφτά τους γι’ αυτά.

Και τα 8 σκυλιά αλλά και οι 2 γάτες, που χάθηκαν ήταν ζώα στειρωμένα, και τα φροντίζονταν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς. Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς, Χριστίνα Πορταρινού, εξήγησε ότι τόσο από την πλευρά του συλλόγου όσο και από τον δήμο κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστου.

Πηγή/φωτό: Zoosos 

Σχετικά άρθρα