1

EKTEΛΕΣΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥ, ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ, ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ!

Στην περιοχή της Κατσιβίγλας στη Σαλαμίνα την Παρασκευή ένα κυνηγός εκτέλεσε με την καραμπίνα του τη γάτα των γειτόνων του, επειδή μπήκε στην αυλή του! Ο μάγκας πυροβόλησε το ζώο και η γάτα αιμόφυρτη πήγε στην αυλή της οικογένειας της και ξεψύχησε.
Οι γείτονες και ιδιοκτήτες της γάτας, οι οποίοι είναι συγγενείς του δράστη, γνώριζαν εδώ και καιρό τη δολοφονική του δράση – αφού, όπως λέγεται, συνήθιζε, να εκτελεί ζώα πυροβολώντας τα – αλλά αντέδρασαν τώρα, που είδαν ότι και το δικό τους τετράποδο έγινε θύμα του.


Γι’ αυτό και κάλεσαν τη Νάντια Ζόμπολα, η οποία είναι πρόεδρος της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας, για να της πουν τι συνέβη.
Εκείνη τους καθοδήγησε και έτσι άνδρες του Α.Τ. Σαλαμίνας συνέλαβαν τον αχρείο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Τελικά ο εγκληματίας δικάζεται τη Δευτέρα στις 13:00 Πρωτοδικείο Πειραιά (Φίλωνος και Σκουζέ 3-5).

Η κα Ζόμπολα κάνει έκκληση στους φιλόζωους της Σαλαμίνας και της Αττικής, ώστε να παραβρεθούν στο δικαστήριο και να δώσουν ένα ειρηνικό δυναμικό παρών! Όποιος ενδιαφέρετε να συμμετάσχει μπορεί να καλέσει την κα Ζόμπολα στο τηλέφωνο: 6938209651.

Πρέπει η κοινωνία να αντιληφθεί ότι τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων δεν μένουν ατιμώρητα!

Πηγή/φωτό: Zoosos.gr