ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ATZENTA

ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΖΩΗ: εκδήλωση 10-11 Δεκεμβρίου στην Αθήνα

adespoti zoi dekembrios 2011 - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

adespoti zoi dekembrios 2011 - Σόλων ΜΚΟΣτις 10 & 11 Δεκεμβρίου, η Αδέσποτη Ζωή (http://stray-life.gr/), θα βρίσκεται στο Βρυσάκι (Βρυσακίου 17, Πλάκα, Αθήνα) για την ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. 
Αν η δυστυχία των ζώων δεν σας αφήνει ασυγκίνητους και θέλετε κι εσείς να συμβάλλετε στην προσπάθεια του Stray Life, μπορείτε να κάνετε μια δωρεά σε είδος ή υπηρεσία, για το Χριστουγεννιάτικο bazaar μας. Κάθε προσφορά έχει τεράστια σημασία και συμβολίζει μία κίνηση αγάπης για τα ζώα που υποφέρουν και μας έχουν ανάγκη.


Στο bazaar θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε πανέμορφα δώρα για τα Χριστούγεννα, να γνωρίσετε τους υπευθύνους του stray.gr και να ενημερωθείτε για τις δράσεις τους.

Κάθε συμμετοχή και υποστήριξη είναι εθελοντική και αφιλοκερδής, με μοναδικό σκοπό τη λειτουργία του σωματείου και τη συντήρηση των ζώων του.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και οι Nine Lives Greece (Εφτάψυχες) http://ninelivesgreece.com/.

Μην ξεχνάτε τη λαχειοφόρο αγορά της Αδέσποτης Ζωής, με πολλά πλούσια δώρα! Η λίστα καθημερινά ανανεώνεται με υπηρεσίες και προϊόντα που δωρίζουν εταιρίες και καταστήματα, για να βοηθήσουν στον σκοπό του σωματείου.

Αν θέλετε να την εμπλουτίσετε και να συνεισφέρετε, επικοινωνήστε με την Αδέσποτη Ζωή.

Πηγή: Econews

Σχετικά άρθρα