ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ATZENTA

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

perivallon 2 - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

perivallon 2 - Σόλων ΜΚΟΔιοργάνωση ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και οργανώσεων της κοινωνιας των πολιτών, ΜΚΟ και τοπικών δικτύων και συλλόγων με θέμα: Εθελοντισμός – Κοινωνική Οικονομία, Πράσινη Ανάπτυξη & Περιβάλλον.
 
 
      Πρώτο συνέδριο που έχει προγραμματιστεί αυτή την περίοδο είναι στη ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΛΕΙΑΣ 25 -27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010. Ακολουθεί τον Ιούλιο με το Δήμο της Κέρκυρας και στο Δήμο Αγίας Παρασκευής τον Σεπτέμβριο.

Τα συνέδρια διοργανώνονται στο πλαίσιο οριζόντιας συνεργασίας Δήμων « Έργου πολιτών» και  συμπράξεων των ΜΚΟ ενόψει του προγράμματος Καλλικράτη. Σύμφωνα με τα μνημόνια τα οποία έχουν υπογραφεί από Δήμους αναμένεται να πραγματοποιηθούν άλλα πέντε μέχρι τις δημοτικές εκλογές.

       Καλούμε τους Δήμους και τα Δίκτα ΜΚΟ που ενδιαφέρονται για μια ανάλογη πρωτοβουλία να επικοινωνήσουν με την «Σύμπραξη ΜΚΟ» τηλ.  2108226562, η με το «Έργο Πολιτών» τηλ..210 8226562.

E-mail: anadrash@otenet.gr

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Θέμα: Εθελοντισμός – Κοινωνική Οικονομία, Πράσινη Ανάπτυξη & Περιβάλλον. 
Πύργος, Ιούνιος 2010.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας δια του Γραφείου Εθελοντισμού, διοργανώνει την 25, 26 και 27 Ιουνίου, ανοικτό Συνέδριο με τίτλο«Εθελοντισμός – Κοινωνική Οικονομία, Πράσινη Ανάπτυξη & Περιβάλλον», το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα και την συνεργασία του Κρατικού Οργανισμού για τον Εθελοντισμό, «ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Τόπος διεξαγωγής: Πύργος Ηλείας – Συνεδριακό Κέντρο Διοικητηρίου

Δείτε εδώ αναλυτικά το Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Σχετικά άρθρα