ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ATZENTA

ΑΝΑ ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ – 9η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

logo ethe2010 240 - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

logo ethe2010 240 - Σόλων ΜΚΟΤο σύνθημα και ο στόχος της Γιορτής Εθελοντισμού φέρνουν ένα ενεργό μήνυμα αισιοδοξίας στις δύσκολες στιγμές που ζει η χώρα μας, αντιμετωπίζοντας κρίσιμα οικολογικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι ιδέες του Εθελοντισµού και της Αλληλεγγύης έρχονται στο επίκεντρο ως απαραίτητο στοιχείο για µια κοινωνία ζωντανή, υγιή και εξελισσόμενη.

 Η γιορτή θα είναι υπαίθρια και όπως κάθε χρόνο ανοιχτή προς το κοινό όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τις δραστηριότητες εθελοντικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε πολλούς τομείς, με πληροφοριακό υλικό, προβολές ταινιών, θεατρικά δρώμενα, διαδραστικά παιχνίδια κ.α.

        Η 9η γιορτή εθελοντισμού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 05 Ιουνίου 2010,  στο Θησείο: Πεζόδρομος Απ. Παύλου — 10:00 – 22:00

        Η Μ.Κ.Ο. Σόλων όπως και πέρυσι, θα παραστεί και φέτος στη γιορτή, θέλοντας να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού καθώς και στη διάδοση, αυτής της τόσο πολύτιμης ιδέας, του εθελοντισμού.

Δείτε εδώ την αφίσα του εθελοντισμού (9η Γιορτή)
Δείτε εδώ την πρόσκλησης της Γιορτής.
Δείτε εδώ το Δελτίο καθώς και τους Συμμετέχοντες Φορείς της Γιορτής.
Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που αφορά στη Γιορτή του Εθελοντισμού

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Γιορτής του Εθελοντισμού.

Σχετικά άρθρα