ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ATZENTA

“ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ” — Περιβαλλοντική Έκθεση στην Πεύκη — Συμμετοχή της Μ.Κ.Ο. Σόλων

ergopolitwn logo - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

ergopolitwn logo - Σόλων ΜΚΟΤο ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, σε συνεργασία με το Δήμο Πεύκης διοργανώνει τη Θεματική Περιβαλλοντική Έκθεση με τίτλο «Ελλάδα, το Σπίτι μας» στις θεματικές ενότητες:
1.Ενέργεια
2.Ολοκληρωμένη Διαχείριση Οικιακών Απορριμμάτων
στις 15 & 16 Απριλίου 2010 (από 10:00 έως 14:00), στην πλατεία που βρίσκεται επί των οδών Λεωφ. Ειρήνης & Πλαστήρα.

Επίσης, προτίθεται να προχωρήσει σε εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, στους μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας (Δ΄, Ε΄ & Στ΄ τάξης του Δημοτικού) & Δευτεροβάθμιας (Α΄, Β΄ & Γ΄ τάξης του Γυμνασίου)  Εκπαίδευσης του Δήμου Πεύκης, στον ίδιο χώρο.

Στη διοργάνωση θα υπάρχουν περίπτερα του Προγράμματος για τον Εθελοντισμό στο Περιβάλλον «Ελλάδα, το Σπίτι μας», όπου θα φιλοξενηθούν οι Οργανώσεις που θέλουν να ενημερώσουν, την τοπική κοινωνία και τους μαθητές του Δήμου Πεύκης.

Στους κύριους στόχους της διοργάνωσης αυτής, είναι και η δυναμική παρουσία περιβαλλοντικών οργανώσεων, μικρών και μεγάλων, που μάχονται καθημερινά για τα θέματα του Περιβάλλοντος, για τα οποία είναι οι κατεξοχήν αρμόδιοι για την ενημέρωση και επικοινωνία με τον πολίτη.

Η Μ.Κ.Ο. Σόλων συμμετέχει στην Περιβαλλοντική έκθεση για την ενημέρωση του κοινού, καθώς επίσης, θα παρουσιάσει σε μαθητές γυμνασίου το θέμα «Πράσινες Ταράτσες – Φύτευση Δέντρων μέσα στην πόλη».

Δείτε εδώ το πρόγραμμα παρουσιάσεων στα σχολεία. 

Για το Έργο Πολιτών, 
Δέσποινα Μπαραμπούτη
Project Manager Προγράμματος «Ελλάδα, το Σπίτι μας»
210 74 87 431