ATZENTA, ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ & ΟΧΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ!

Happy Easter pofyzo small - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

Happy Easter pofyzo small - Σόλων ΜΚΟΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ12 Aπριλίου 2009

Θέμα: Ο Χριστός δίδαξε την Αγάπη και όχι τη Σφαγή!

Την Μεγάλη Πέμπτη, 16 Απριλίου 2009 και ώρα 11.00 π.μ., το ΠΟΦΥΖΩ θα διαδηλώσει στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με άλλες φιλοζωικές και οικολογικές ομάδες, μεταξύ των οποίων: τη θεματική Ομάδα για τα Δικαιώματα των Ζώων των Οικολόγων-Πράσινων, το GAWF, το Δικαίωμα Ζωής, την Αρμονική Συνύπαρξη, το Animal Net του Facebook και άλλους ανεξάρτητους πολίτες, ενάντια στη μεγάλη σφαγή των αθώων αμνών που γίνεται κάθε χρόνο τις «άγιες» μέρες του Πάσχα.

Κανένας θεός δε διψάει για αίμα, μόνο οι άνθρωποι. Κανένα έθιμο και καμία παράδοση δεν αποτελεί δικαιολογία για τα δύο περίπου εκατομμύρια αμνοερίφια που θυσιάζονται κάθε χρόνο για το τερψιλαρύγγιό pofizo trademark 1 - Σόλων ΜΚΟ μας.

Καλούμε την πολιτεία, την εκκλησία, τα ΜΜΕ αλλά και όλους τους σκεπτόμενους και ευαισθητοποιημένους πολίτες να σταθούν κριτικά απέναντι στην επιβολή αντικρουόμενων και αναχρονιστικών εθίμων και να αναρωτηθούν αν πραγματικά μπορούμε να γιορτάζουμε ημέρες αγάπης, βάφοντας τα χέρια μας με αίμα.

Ελάτε να διαδηλώσουμε υπέρ της πραγματικής ειρήνης, αγάπης και συμπόνιας προς όλες τις αισθανόμενες υπάρξεις. 

“Το μεγαλείο ενός έθνους και η ηθική του πρόοδος κρίνεται από το πως φέρεται στα ζώα. Στο μυαλό μου, η ζωή ενός προβάτου δεν είναι λιγότερη πολύτιμη από αυτή ενός ανθρώπου.”

– Μαχάτμα Γάντι

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ