ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ ΑΛΑ ΜΠΛΕΡ

200px tonyblairbasra bikipaideia - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

200px tonyblairbasra bikipaideia - Σόλων ΜΚΟ Συνάντηση, για το μέλλον του εργατικού κόμματος και της ηγεσίας του, για τις εξελίξεις και προφανώς και τις σχέσεις με τα Media, με την μεγάλη διαπλοκή δηλαδή, με τον Μεγάλο Αδελφό της πολιτικής, έγινε σε μοναστήρι. Αυτή έγινε μεταξύ του Τόνι Μπλερ, του Μίλιμπαντ και του Ρούπερτ Μέρντοχ. Έτσι έχουμε μια στην ουσία συνάντηση του νέο – θρησκευτικού πλέον και νέο – ευσεβούς Τόνι Μπλερ που κινείται μεταξύ Μπαρμπάντος και μοναστηριών, του Μίλιμπαντ προφανώς μέσα στο διεθνές lobby ελέγχου της εξουσίας που αβαντάρεται και του μεγάλου εκδοτικού παράγοντα.

Μια συνάντηση που προφανώς υποδηλώνει την κατάντια, μιλώντας για εργατικό κόμμα, οι εξελίξεις του να σχεδιάζονται σε μοναστήρι και οι παράγοντες να συναντιούνται σε μοναστήρι. Αυτό είναι και κατάπτωση και για την ίδια την θρησκεία. Διαθρησκευτική η συνάντηση καθότι ο Μπλερ είναι Καθολικός και ο Μίλιμπαντ Εβραίος και βέβαια ο καπιταλισμός στον ύψιστο πατερναλισμό του και στην ύψιστη διαπλοκή του με την πολιτική και αυτά  μέσα σε ένα εργατικό κόμμα.

        Μάλλον να υποθέσουμε ότι υπάρχει κάτι το αδίστακτο στην πορεία των πραγμάτων το οποίο θα σκάσει τόσο αδίστακτα όσο έσκασαν και οι υπερφίαλες αγορές. Έχει απαξιωθεί και απαξιώνεται με μια αλαζονικότητα παικτών που θυμίζει τους ιππότες στις τελευταίες μάχες τους στο λυκόφως του Μεσαίωνα. Κάπως έτσι παίζουν οι παίκτες αυτής της μοντέρνας εποχής, μέχρι να τους κλείσει η τραγική αυλαία, μέχρι που να κλείσει ο τραγικός κύκλος, αλλά προφανώς με μηδενικές αξίες και αρχές, υπό την ευλογία της θρησκευτικής μονής κατ’ αναλογία του δικού μας Βατοπαιδίου.

Κάτι λοιπόν ξέρουμε βέβαια και μείς γιατί έχουμε το ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ.

Αναφορά συνδέσμου: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=1620604

Σχετικά άρθρα