ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ATZENTA

ΕΓΚΑΙΝΙΑ του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης και Πολιτισμού Ελευσίνας

elefsina - Σόλων ΜΚΟ
image_pdfimage_print

elefsina - Σόλων ΜΚΟ1/12/2008

Ο Κόλπος της Ελευσίνας το 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε., ο Δήμος Ελευσίνας και η περιβαλλοντική οργάνωση Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS σας προσκαλούν στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης & Πολιτισμού Ελευσίνας (πρώην δημοτικό αναψυκτήριο, παραλία Ελευσίνας) που θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 12.30.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΕ Α.Ε., κ. Αθανάσιος Πέππας, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, κ. Γιώργος Αμπατζόγλου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, κ. Νίκος Χρυσόγελος.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης & Πολιτισμού Ελευσίνας, το οποίο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση του ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE- Περιβάλλον «Συνεργατική Περιβαλλοντική Αναγέννηση σε Πόλεις- Λιμάνια: ο κόλπος της Ελευσίνας το 2020», θα παρουσιαστούν τόσο η πρόοδος και οι μελλοντικές εξελίξεις του προγράμματος από εκπροσώπους του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, όσο και οι «Δράσεις των Σχολείων ΒΆβάθμιας Εκπαίδευσης για μια Βιώσιμη Ελευσίνα…» από την Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΒΆβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, κα Σπυριδούλα Μαργαρίτη. Επιπλέον, θα ανακοινωθούν δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης & Πολιτισμού Ελευσίνας το αμέσως επόμενο διάστημα.

Θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

Τοποθεσία: πρώην δημοτικό αναψυκτήριο, παραλία Ελευσίνας