Creative Commons License
Είναι ελεύθερη: για Διανομή: για αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση στο κοινό του Έργου. Υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις >>>
Καμπάνιες


Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ E-mail
Καμπάνιες

Στις «καμπάνιες», η ΜΚΟ ΣΟΛΩΝ συμπεριλαμβάνει και γνωστοποιεί τις καμπάνιες όλων των ΜΚΟ, όπως επίσης τις καμπάνιες του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων, του οποίου είναι μέλος, του Δικτύου Εθελοντικών Οργανώσεων και άλλων συλλογικών φορέων, στους οποίους, επίσης, είναι μέλος, και όχι μόνο. Προβάλλονται καμπάνιες που αφορούν, παραδείγματος χάριν, τα γενετικά τροποποιημένα, τις κλιματικές αλλαγές, αλλά και πολιτικές καμπάνιες απέναντι σε ζητήματα προώθησης της δημοκρατίας, της πολιτικής και πνευματικής ελευθερίας, της ειρήνης. Αυτή η στήλη αποτελεί ένα ανοικτό βήμα για όλους εκείνους που θέλουν να προτείνουν, επίσης, καμπάνιες μέσα από την ιστοσελίδα μας. Είναι ανοικτή σε μια τέτοια προσέγγιση, όπως, αντίστοιχα, είναι ανοικτή και στην παρακολούθηση ή κάλυψη γεγονότων, όταν σε αυτή αναδεικνύεται η υπεύθυνη στάση.

 
ΚΑΜΠΑΝΙΑ: ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Εκτύπωση E-mail
Καμπάνιες
Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 15:02

save-beesΠρος τον πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, τους παγκόσμιους ηγέτες και τους υπουργούς Γεωργίας::

"Σας καλούμε να απαγορεύσετε αμέσως τη χρήση των νεονικοτινοειδών φυτοφαρμάκων. Η καταστροφική εξαφάνιση των μελισσών μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη την τροφική αλυσίδα. Αν λάβετε τώρα προληπτικά μέτρα, μπορούμε να σώσουμε τις μέλισσες από την εξαφάνιση."

Περισσότερα...
 
ΠΕΛΙΤΙ: CROWDFUNDING ΚΑΜΠΑΝΙΑ 60 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΠΟΡΩΝ Εκτύπωση E-mail
Καμπάνιες
Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 16:06

peliti-olympiada-sporonΤο Πελίτι, η οργάνωση για την προστασία των παραδοσιακών σπόρων που απειλούνται από γενετική διάβρωση, πρότεινε στην παγκόσμια λαϊκή συνέλευση στις 14-16 Οκτωβρίου 2016 στη Χάγη την οργάνωση μιας παγκόσμιας συνάντησης αγροτών, υπερασπιστών της τροφής κ.α με το όνομα Ολυμπιακή Γιορτή Σπόρων. Τα τελευταία 17 χρόνια το Πελίτι οργανώνει εθνικά και διεθνή φεστιβάλ παραδοσιακών σπόρων.  Το πρώτο Ολυμπιακό διεθνές  φεστιβάλ σπόρων είναι μια θετική πρόταση που σκοπεύει να ενώσει τους  σποροφύλακες. 

Περισσότερα...
 
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΕ-ΗΠΑ (ΤΤΙΡ) (του Γιώργου Εμμανουήλ) Εκτύπωση E-mail
Καμπάνιες
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 16:16

TTIPΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή προωθεί παράλληλα με την ψήφιση από το Ευρωκοινοβούλιο στις 2 Φλεβάρη του 2017 και από τα Εθνικά Κοινοβούλια των 27 μελών εντός των επομένων δύο ετών της CETA (EE-Καναδά) και την διαβούλευση για την ΤΤΙΡ (EE-HΠΑ). Σύμφωνα με την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της 21/11/2016 (479 σελίδες) που δόθηκε πρόσφατα στην δημοσιότητα για την πορεία των διαπραγματεύσεων της διατλαντικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ (ΤΤΙΡ): Το ΑΕΠ ΕΕ και ΗΠΑ αντιπροσωπεύει συνολικά το 46% του παγκόσμιου ΑΕΠ το 2014. Το διμερές τους εμπόριο προϊόντων ανέρχεται σε 517 δίς ευρώ και υπηρεσιών σε 376 δίς ευρώ. Οι άμεσες ξένες επενδύσεις ανέρχονται σε 225 δις ευρώ της ΕΕ στις ΗΠΑ και 421 δις ευρώ των ΗΠΑ στην ΕΕ.

Περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 3ης ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ Εκτύπωση E-mail
Καμπάνιες
Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2016 15:12

panelladiki-symmaxia-gia-to-nero 1Πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα, η 3η Πανελλαδική Συνάντηση κινημάτων και συλλογικοτήτων της Πανελλαδικής Συμμαχίας για το νερό. Οι συμμετέχοντες διαπίστωσαν ότι παρ’ όλο που το κράτος προσπαθεί να ενισχύσει θεσμικά τη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης (Υπερταμείο, οδηγία για ανάκτηση κόστους νερού), στην κοινωνία ενισχύονται οι ιδέες οι οποίες αποτελούν και καταστατική αρχή της Πανελλαδικής Συμμαχίας ότι: 

Περισσότερα...
 
Περισσότερα Άρθρα...
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 1 από 24

Social Media

Photo Gallery

Διαφήμιση
Σόλων, για τη Σύνθεση και τον Οικολογικό Πολιτισμό - Copyright © 1990-2012 - Επικοινωνία